Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Népdalszövegek, kották képes leírás - Magyar népzene.tlap.hu
részletek »

Népdalszövegek, kották - Magyar népzene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarnepzene.tlap.hu » Népdalszövegek, kották
Keresés
Találatok száma - 4 db
Daloskönyv

Daloskönyv

Az alábbi gyűjtemény magja a körülbelül 30 éves barlangász szöveggyűjtemény, amely előbb irógépen gépelve terjedt, majd megjelent stencilgépen sokszorosított, fűzött kiadásban is a MEDOSZ-ERDÉRT Sport Egyesület Természetbarát Szakosztálya jóvoltából. A gyűjteményt túrákon, kellemes hangulatú, emlékezetes tábortüzek mellett bővítettem (sok dalt hegymászó oktatóm, Neidenbach Ákos előadásában jegyeztem le).

Magyar népköltészet

Magyar népköltészet

Népdalszövagek, népmesék letölthető formában. A Magyar Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni magyar vagy magyar vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus szövegekkel.

Népdal szövegek

Népdal szövegek

Népdal szövegek CD-ről hallás után lejegyezve. Több helyen nem értettem rendesen az énekeseket. Ahol ezt észrevettem, oda ? vagy ... van írva, ahol nem, oda az van írva, amit én értettem. Javításokat szívesen fogadok!

Népdalgyűjtemény

Népdalgyűjtemény

A népdal, népzene és az ének a magyar kultúra és hagyomány szerves részét képezik. A Népdalgyűjtemény jelenleg 646 népdal népdalszövegét, esetleg kottáját, mp3 felvételét is tartalmazza, amelyeket akár foglalkozáson, programon, iskolai órán, cserkész portyán, vagy túra, tábor, kirándulás, tábortűz közben is lehet énekelni. A népdalok ismerete egybeforr a vidám, tartalmas kikapcsolódással. Oldalunkon a népdalszövegek mellett kotta, mp3, midi fájlok és egyéb hasznos funkciók segítik a népdal iránt érdeklődők igényeit.

Tuti menü